För- varm- och efterrätt

FÖR- VARM OCH EFTERRÄTT


Middagsmeny med flera val av förrätt, varmrätt och efterrätt
Ring för offert. Vi planerar din middag tillsammans.
Du kan avnjut den här hos oss på Kumla Herrgård i samband med konferens, privat med vänner eller vid bokning av festvåning.
Du kan också avnjuta den i egen hemmamiljö via catering.

Festvåning
Vill ni stanna längre än tre timmar tar vi 1200kr/timme i festvåningsavgift. Ni har då herrgården (hyrd lokal) för er själva bemannad med personal fram till kl 01.00. Städning och iordningställande ingår.
Boka här, ring 08-742 19 07 eller maila info@kumlaherrgard.se – så tar vi hand om din bokning på bästa sätt.


Menyförslag
Vi kan göra nästan vad ni vill. Dessa förslag har vi så att ni kan få lite inspiration. Ring eller maila för offert.
Tilltugg
Citroncheesecake med rom (går att få veg md tång Kaviart)
Petitchoux med Herrgårdsröra (lax och handskalade räkor)
Pizzarutor med lufttorkad skinka, inlagda zucchini och ruccola
Blomkålsskagen på toast
Humusstubbar med ruccola och soltorkade tomater
Olivtapenadfyllda filodegsknyten

Förrätter
Herrgårdsröra på lax och handskaladeräkor, serveras med hembakt fröknäcke
Cheviche på kidney- och soyabönor med avokado, mango och koriander
Lättbakad- och lättrimmad laxforell med gräslökscréme serveras med späd sallad
Hjort tataki med sesamcréme och krispig äpplesallad
Sparris med citron- och kapriscréme serveras med hembakat fröknäcke

Varmrätter
alla våra varmrätter serveras med varma grönsaker efterårstid

Halstrad röding med potatis och sellericremé, örtsallad samt vitvin- och gräslökssås
Räk- och laxfylld rödtunga serveras med gräddkokt fänkål och förskpotatis
Halstrad Skrej på hummerspegel serveras med hummer- och grönsakstimbal och dill duchesse
Lammytterfilé med cognac- och soltorkadtomatsås serveras med rostad och grönsaksslungad potatis
Oxfilé med ruccola-och färskostfylld potatisrulltårta serveras med rosmarinsky
Hjortytterfillé med västerbottenpotatis serveras med mustig svartvinbärssås
Kalvrostbiff med marsalavinssås serveras med parmesanbakad Hasselbackspotatis
Haloumi- och vitlöksgratinerad portabello med ruccola-och färskostfylld potatisrulltårta serveras med tomat- och basilikasky
sojafärsjärpar med rotsaksrulltårta fylld med aubergineröra och vitlök serveras med krämig vårlök(vegan)

Dessert 
Tresmak med krämig vaniljpannacotta, jordgubbar och chokladmousse
Hjortron tiramisu
Crème brullé med citrussallad
Grön äppelsorbet med bär
Limepannacotta med blåa bär
Chokladkladdkaka(vegan om man önskar) med jordgubbar och sojagrädde/grädde



Se fler menyförslag till fest eller catering: