Lunch

VECKANS LUNCH
LUNCH,11-14

Vi serverar även a la carté. Se längre ned på sida.

Lunchpris: 115:- per person, om inget annat anges

I lunchen ingår alltid en fräsch råkostbuffé, färskt bröd med dipp, valfri varmrätt från veckans lunchmeny – samt kaffe
med något sött till.


Måndag18mars
Stekt spättafilé med remouladsås och kokt potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 19 mars
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Biff Lindström med skysås, örtsmör och potatis
Onsdag 20 mars
Torsk på rotfruktsfräs med äppel- och pepparrotscréme
Grekisk biffgryta med soltorkade tomater, oliver och fetaost, serveras med ris
Torsdag 21 mars
Kummel med musselsås och potatisstomp med Västerbottenost
Coq au vin med ris
Fredag 22 mars
Skreimed auberginelasagneoch tomatsky
Oxrullader med potatis- och selleripuré

Vi serverar också 
Dagens vegetariska: 115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 135 kr

Hamburgare: Högrevsburgare med country fries och rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr

Tvårätters affärslunch 295 kr (beställs i förväg)
Förrätt: Oxfilécarpaccio med hyvlad parmesan, kapris och dijoncréme
Fisk:Rödingfilémed grönsaksslungad potatis och basilikasås
Kött: Kalventrecote med grönpepparsås och klyftpotatis


Måndag25 mars
Kolja med rödbetssmörsås och kokt potatis
Kalkonstek med cidersås och rostad sötpotatis
Tisdag 26 mars
Stekt spätta med skagensås och kokt potatis
Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Onsdag 27 mars
Fiskspett med aioli och rotfruktspytt
Italienska färsbiffar med soltorkade tomater och rostad paprikasås, serveras med polenta
Torsdag 28 mars
Pocherad lax med vitvinssås och potatis- och örtstomp
Chili con carne med gräddfil och ris
Fredag 29 mars
Stekt gös med vinkokt fänkål , purjolökssås och potatis
Helstekt biffrad med potatis gratäng och rödvinssås

Vi serverar också 
Dagens vegetariska: 115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 135 kr

Hamburgare: Högrevsburgare med country fries och rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr

Tvårätters affärslunch 295 kr (beställs i förväg)
Förrätt: Oxfilé carpaccio med hyvlad parmesan, kapris och dijoncréme
Fisk:Rödingfilé med grönsaksslungad potatis och basilikasås
Kött: Kalventrecote med grönpepparsås och klyftpotatis