Lunch

VECKANS LUNCH
Måndag till fredag 11-14

Vi serverar även a la carté. Se längre ned på sida.

Lunchpris: 115:- per person, om inget annat anges

I lunchen ingår alltid en fräsch råkostbuffé, färskt bröd med dipp, valfri varmrätt från veckans lunchmeny – samt kaffe
med något sött till.


Måndag 21 okt
Ramslökbakad torsk med potatisstomp och vitvinsvelouté
Isterbandmed persiljestuvad potatis och rödbetor
Gnocchi pesto med parmesan

Tisdag 22 okt
Fisk med krämigt paprikatäcke och kokt potatis
Kycklingschnitzel med champinjonsås och basmatiris
Omelett med kronärtskocka och lagrad ost

Onsdag 23 okt
Panerad flundrafilé med dansk remouladsås och potatis
Tomat- och mozzarellabakad färsbiff med rostad potatis och tomatsky
Zucciniplättar med rökt chilidressing och ris

Torsdag 24 okt
Sotad kajunlaxmed fruktsalsa, pikant crème och potatis
Spansk köttgryta med chorizo, smålök och saffran, serveras med ris
Fylld paprika med tomatsky

Fredag 25 okt
Havets Wallenbergare med potatismos, ärter och lingon
Lammrostbiff med potatis- och fetaostgratäng, serveras med rosmarinsky
Rostade grönsaker med halstrad haloumi

Pris för dagens lunch inkl. salladsbuffé och hembakat bröd, kaffe och sötsak 115 kr

Vi serverar också 

Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 135 kr

Hamburgare: Högrevsburgare med country fries och rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr

Tvårätters affärslunch 295 kr (beställs i förväg eller lite längre väntan)
Förrätt:Herrgårdsröra med husets fröknäcke och späd sallad
Fisk:Rödingfilémed grönsaksslungad potatis och basilikasås
Kött: Biff Rydberg med dijongrädde och äggula