Lunch

VECKANS LUNCH
Måndag till fredag 11-14

Vi serverar även a la carté. Se längre ned på sida.

Lunchpris: 115:- per person, om inget annat anges

I lunchen ingår alltid en fräsch råkostbuffé, färskt bröd med dipp, valfri varmrätt från veckans lunchmeny – samt kaffe
med något sött till.

 

Måndag20jan
Rimmad torsk med sparrissås och koktpotatis
Kalkonbröst med cidersås och rostad potatis
Morotsplättar med vitlöksyoghurt och babyleaf sallad

Tisdag 21 jan
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Helstekt fläskhare med svampsås och kokt potatis
Auberginegratäng med tomatsky

Onsdag 22 jan
Laxpudding med rårörda lingon
Boeuf bourguignon med ris
Linscurry med basmatiris

Torsdag 23 jan
Fiskgryta med aioli och vitlöksbröd
Köttfärslimpa med gräddsås och pressgurka, serveras med kokt potatis
Vitlöksbakad portabellosvamp med grönsaksris

Fredag24 jan
Sejrygg med varm potatis- och grönsakssallad, serveras med citroncréme
Schnitzel med stekt potatis, ärter och rödvinssås
Ostpaj med bönsallad

Pris för dagens lunch inkl. salladsbuffé och hembakat bröd, kaffe och sötsak 115 kr

Vi serverar också 

Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 135 kr

Hamburgare: Högrevsburgare med country fries och rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr

Tvårätters affärslunch 295 kr (beställs i förväg eller lite längre väntan)
Förrätt:Liten räksoppa med örtkrutong
Fisk:Rödingfilé med vitvinssås och dillslungad potatis
Kött: Kalventrecote med grönpepparsås och klyft potatis