Lunch

VECKANS LUNCH
LUNCH,11-14

Måndag14 jan
Halstrad spättafilé med brynt smör, stekta grönsaker, lingon och kokt potatis
Kycklingbröstfilé med dragonsås och ugnsbakad potatis
Tisdag 15 jan
Fisk- och skaldjursgryta med vitlöksbröd
Slottsstek med inlagd gurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Onsdag 16 jan
Torsk med rostad paprikasås och medelhavspotatis
Färsbiff med svampsås och potatiscréme
Torsdag 17 jan
Mandel- och Västerbottenbakad lax med potatisrulltårta  och vitvinsvelouté
Lammgryta med gult ris och mango chutney
Fredag 18 jan
Halstrad gös med rödbetor, fänkål, svamp och frasig grönkål
Helstekt biffrad med potatisgratäng och rödvinssås

 Vi serverar också 

Dagens vegetariska: 115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 130 kr

Hamburgare: Högrevsburgare med country friesoch rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr

Två rätters affärslunch 295 kr (beställas i förväg)
Förrätt: Oxfilécarpacciomed hyvlad parmesan, kapris och dijoncréme
Fisk:Rödingfilémed grönsaksslungad potatis och basilikasås
Kött:Kalventrecote medgrönpepparsås och klyftpotatis

Lunchpris: 115:- per person, om inget annat anges

I lunchen ingår alltid en fräsch råkostbuffé, färskt bröd med dipp, valfri varmrätt från veckans lunchmeny – samt kaffe
med något sött till.
Vi serverar även a la carté. Se längre ned på sidan.