Lunch

VECKANS LUNCH

LUNCH, Måndag – fredag kl. 11-14.

Lunchpris: 115:- per person, om inget annat anges

I lunchen ingår alltid en fräsch råkostbuffé, färskt bröd med dipp, valfri varmrätt från veckans lunchmeny – samt kaffe
med något sött till.
Vi serverar även a la carté. Se längre ned på sidan.


Måndag 9 okt
Ost- och lökbakad torsk med örtvelouté och kokt potatis
Plommonspäckad karré med skysås, äppelmos och rostad potatis
Tisdag 10 okt
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Kalkonstek med stuvad savojkål, vinbärsgelé och potatis
Onsdag 11 okt
Grönsakfylld spättafilé med vitvinssås och potatis stomp med Västerbotten
Dansk sjömansbiff med saltgurka och sjömanspotatis
Torsdag 12 okt
Friterad calamari med grönsaksris och remouladsås
Viltgryta med kålrabbi och svamp, serveras med kokt potatis
Fredag 13 okt
Pocherad kolja med trattkantarellsås och kokt potatis
Biff Rydberg med Dijongrädde, äggula

 Vi serverar också 
Dagens vegetariska: 115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 130 kr
Dagens sallad: 115 kr

Två rätters affärslunch 295 kr
Förrätt:
Råraka med kräftskagen och syrad rödlök.
Fisk: Laxfylld rödtunga med gräddkokt fänkål och färskpotatis.  
Kött: Lammytterfilé med kanterellsås och klyftpotatis


Måndag 16 okt
Stekt spättafilé med romsås och kokt potatis
Kycklingbröst med apelsinsås och rostad potatis
Tisdag 17 okt
Halstrad torsk med ljummen citron- och potatis sallad och örtcréme
Stekfläsk med löksås och kokt potatis
Onsdag 18 okt
Lax queneller med hummersås och potatis
Boeuf Bourgognon med potatiscréme
Torsdag 19 okt
Smördegsinbakad fisk med höstsallad och rödbetstzatziki
Köttfärslimpa med kanterellsås och kokt potatis
Fredag 20 okt
Halstradlax med skaldjurshollandaise och kokt potatis
Fläskfilé med ädelostsås och rostad potatis

 Vi serverar också 
Dagens vegetariska: 115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 130 kr
Dagens sallad: 115 kr

Två rätters affärslunch 295 kr
Förrätt:
Råraka med kräftskagen och syrad rödlök.
Fisk: Laxfylld rödtunga med gräddkokt fänkål och färskpotatis.  
Kött: Lammytterfilé med kanterellsås och klyftpotatis