Lunch

VECKANS LUNCH
LUNCH, Måndag – fredag kl. 11-14.

Lunchpris: 115:- per person, om inget annat anges

I lunchen ingår alltid en fräsch råkostbuffé, färskt bröd med dipp, valfri varmrätt från veckans lunchmeny – samt kaffe
med något sött till.
Vi serverar även a la carté. Se längre ned på sidan.

 


Måndag 21 maj
Pocherad flundrafilé med blomkålspuré, hasselnötter och färsk potatis
Fläsknoisette med ratatouille och ugnspotatis
Tisdag 22 maj
Torsk med hackat ägg, räkor och skirat smör, serveras med färsk potatis
Kalv i dillsås med kokt potatis
Onsdag 23 maj
Fiskpirog med örtcréme och vårsallad
Biff med löksymfoni, skysås och stekt potatis
Torsdag 24 maj
Kummelfilé med sparris och vitvinssås, serveras med potatis
Kycklingschnitzel med stekt potatis och citrussås
Fredag 25 maj
Lättpanerad sej med romsås och potatis
Wallenbergare med potatismos, ärter, lingon och skirat smör

 Vi serverar också 
Dagens vegetariska: 115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 130 kr
Hamburgare: Högrevsburgare med country fries, rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr
Två rätters affärslunch 295 kr
Förrätt:
Ostpaj med chips av lufttorkad skinka, serveras med hackad lök och gräddfil
Fisk: Gösfilé med gräddstuvad purjolök och kokt potatis
Kött: Oxfilémedaljonger med cognacssås och friterad potatis


Måndag28 maj
Halstrad sej med rödbetssmörsås och färsk potatis
Spansk köttgryta med chorizo, paprika och smålök, serveras med ris
Tisdag 29 maj
Grönsaksfylld skäddafilé med skaldjurssås och kokt potatis
Stekt fläsk och raggmunk med rårörda lingon
Onsdag 30 maj
Friterad calamari med grönsaksris och remouladsås
Kycklingspett med fruktsalsa och rostad potatis
Torsdag 31 maj
Rödingfilé med vitvinssås och potatis
Kålpudding med skysås och lingon
Fredag1juni
Torsk på grönsakspytt och gräslökscréme
Rostbiff med dijonpotatissalladoch vårens sallad

 Vi serverar också 
Dagensvegetariska:115 kr
Husets lax: Gravad lax med dillstuvad potatis 130 kr
Hamburgare: Högrevsburgare med country fries, rökt chilidressing på hembakad toast 135 kr

Två rätters affärslunch 295 kr
Förrätt: Ostpaj med chips av lufttorkad skinka , serveras med hackad lök och gräddfil
Fisk: Gösfilé med gräddstuvad purjolök och kokt potatis
Kött: Oxfilémedaljongenmed cognacssås och friterad potatis